Sagt om vår bok och vår verksamhet

Permakultur är framtiden!

Sedan vi publicerade Permakultur! Framtiden i din trädgård i Juli 2017, har vi fått mycket positiv uppmärksamhet och många glada tillrop. Det känns naturligtvis fantastiskt roligt för vår egen del, men allra mest för att det visar att det finns så många människor som vill lära sig att samarbeta med ekosystemen.


Här följer ett litet ax-plock  med reaktioner från de förläsningar, guidade trädgårdsturer och kurser vi hunnit med hittils.


Från vår facebooksida för boken:

* Äntligen en permakulturbok utifrån svenska förhållanden. Och så himla faktaspäckad. Underbart!


* Älskar alla illustrationer, designad i text så att det kan vara något mycket att läsa på en sida men en alldeles fantastisk bok! Rekommenderas varmt.


* Fin och välgjord bok. Väldigt fina illustrationer och bilder.


* Välskriven, trevlig, informativ, pedagogisk... helt enkelt jättebra!


* Äntligen en svensk bok om permakultur! Jättebra


* Tycker att det är roligt att författarna tänkt ur helhetsperspektiv dvs djur, odla och leva.


Bilder från bokmässan i Göteborg 2018

Föreläsningar & permaverkstad på Åland Oktober 2018

Spridda kommentarer till arrangörerna kring vårt besök.

+ Jättebra föreläsning – inspirerande

+ Jättebra!

+ Ja det var verkligen en toppen helg! Så inspirerande och jättekul att träffa "likasinnade" människor.

+ Ha en fin dag, och stort tack för workshopen, som gav mig en massa nya trevliga bekanta!

+ Har läst igenom boken snabbt, den e jättebra

+ En jättegivande föreläsning, är glad att jag fick komma trots sent uppvakande...

+ Nu har man något att bita i och fundera på under vintern.

+ Ses säkert igen i dessa sammanhang, fick verkligen mersmak!

+ Superproffsig föreläsning, pedagogisk och rolig, så glad att jag fått ta del av er kunskap. Jag är också grymt imponerad av er bok! Den är full av fakta, upplagd på ett överskådligt och lättanvänt sätt med fantastiskt målande illustrationer. Stort tack till er alla tre!

Bilder från Ålandsbesöket och permaverkstaden dagen efter föreläsningarna

Några röster från kursdeltagare och kursledare:

* Stort tack för en jättetrevlig kurshelg! Gav massor med energi :-)


* Tack för senast, väldigt inspirerande visning av er permakultur gård. Jag tyckte speciellt om era kluriga lösningar med dammar som tar vara på regnvatten, något liknande måste vi också göra. Pergola med möjlighet att skugga växterna känns väldigt smart ett år som denna. Hoppas vi kan hålla kontakten och uppdatera varandra om vad som händer på respektive gård.


* Tusen tack för att vi kunna besöka ert fina ställe. Det var jätte inspirerande. Det bliver spännande att följa!


* Åh vad glad jag blir! Har sett och läst lite om permakultur tidigare, men det är först nu när jag läser er bok som det blir tydligt för mig hur briljant det faktiskt är. En eloge till er som presterat en sån överskådlig, lättbegriplig och superpedagogisk bok!


* Stort tack för en supertrevlig o lärorik helg! Tack Ylva, Johan o Siri för att ni så generöst öppnade upp ert hem för oss andra! Hoppas ni får några dagar att vila upp er på ! Jättekul att ha fått lära känna er alla o att ha fått ett så fint nätverk 😊. Ser fram emot att hålla kontakten via vår facebookgrupp!


* Jag vill bara tacka för en riktigt fin efterlängtad bok. Jag har nu börjat läsa ordentligt och bokens upplägg och innehåll både kompletterar och förstärker det kursupplägg som jag redan hade på ett jättefint sätt. Det känns som wow äntligen finns boken jag letat efter i 15 år !!! Jag behöver inte komma på allt själv utan kan fortsätta ungefär på det spår jag trampat upp och deltagarna får många fler exempel och infallsvinklar genom boken.

Inlägg från en studiecirkel i Umeå

Igår avslutade vi vår studiecirkel i Umeå utifrån Boken om Permakultur. Vi hade kunnat sitta än och berätta om vad boken har inspirerat oss att fortsätta tänka på, diskutera, odla och bygga!